vrijdag 2 augustus 2013

Geen beste beurt

Lag het nu aan de hitte of de tegenzin om te gaan of was er iets mis gelopen met de medicatie, ik weet het niet. In ieder geval ik heb bij de chemo gisteren geen al te beste beurt gemaakt. Er was al gebraak vlak na m’n ontbijt, iets wat sinds de reeks chemo’s van 2006 geleden was. En tijdens het toedienen van de chemo werd het er natuurlijk niet beter op. Het ging nochtans snel want om half tien was ik al klaar, maar ze hebben mij toch lekker gehouden omdat ik een soort van flauwte kreeg en ik mocht mijn ‘roes’ in het aparte kamertje uitslapen. Van zelf met de auto naar huis rijden was geen sprake meer en ik moest wachten tot men mij kwam halen. Eenmaal thuis dook ik, samen met de katten, in bed en heb ik weer tot half vijf geslapen omdat de dochter dan thuiskwam van haar eerste dag vakantiewerk in het oncologisch dagziekenhuis.
De dag voordien had ze zich laten ontvallen dat ze al direct op haar eerste werkdag ‘controle’ had omdat mama voor chemo moest. Niet dus, de dochter zag mama ‘live’ een beetje instorten en dat was niet leuk!
Vandaag voel ik mij wat beter maar die hitte doet mij geen goed. Ik weet dat velen onder jullie dit niet graag horen, maar geef mij maar maximum 25 graden. Dank u!2 opmerkingen:

  1. Wat vervelend voor je dat je er zo naar van was, misschien inderdaad het gevolg van de warmte. Ik vind dit nu ook te warm hoor, 25 graadjes is voor mij ook warm genoeg :-)

    BeantwoordenVerwijderen