dinsdag 25 juni 2013

Trop is teveel

Gisteren had ik weer mijn cocktail uurtje en na die week van bestralingen en de vooronderzoeken de week daarvoor was dat er net iets teveel aan. Als het alleen die chemo om de drie weken is valt het nog mee maar nu leek het wel even of ik in het Middelheim ziekenhuis bleef wonen. Ik krijg ondertussen dan ook al twee en een half jaar om de drie weken chemo en dat begint te wegen. Een snelle berekening leert mij dat ik al  zowat aan mijn vijfenvijftigste beurt zit, wat mij niet echt blij maakt. Maar het gevoel is dubbel want zonder die levensnoodzakelijke cocktail kan ik niet, dus het is kiezen tussen de pest en de cholera.
Maar de chemo is weer voorbij en ik ben heel blij met het geweldige resultaat van de bestralingen. Ik heb geen pijn meer en ik denk dat ik ook minder mank, maar dat zal ik nog eens bij mijn omgeving moeten navragen.
Vandaag ben ik wel verschrikkelijk moe en ik sleep mij dan ook een beetje  door de dag. Ik kreeg gisteren niet alleen mijn chemo maar tevens het Zometa infuus dat de uitzaaiingen op de botten moet tegen gaan en daar heb ik, ondanks de extra medicatie, altijd een beetje een grieperig gevoel bij. Morgen beter!

2 opmerkingen:

  1. Patriceke, hou u goed, meid! Lieve knuffel en tot gauw op t werk! X Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zal wel lukken Sofie. Normaal gesproken is dat morgen beter. En dan is het pas weer binnen drie weken :-)

      Verwijderen