vrijdag 20 april 2012

Weinig nieuws onder de zon.


Is het niet geweldig dat het hier zo rustig is op deze blog en dat ik zo weinig te melden heb? Ik vind in ieder geval van wel. Vandaag was het weer tijd voor mijn drie wekelijkse cocktail en omdat het de korte versie was, was ik er ook snel vanaf. Het enige wat mij een beetje verveeld is het feit dat mijn tumormarker nog altijd lichtjes stijgt, maar de oncologe blijft beweren dat er geen reden tot paniek is en alles perfect binnen het normale blijft. Ik doe dan ook mijn uiterste best om dat te geloven maar dat is niet altijd even makkelijk. Dan spreek ik mezelf streng toe; ‘Pas panikeren als het tijd is om te panikeren!’ :-)

2 opmerkingen:

 1. He Patricia,
  Ik blijf je toch bewonderen dat je zo positief blijft !!!!
  De laatste maal ik op controle was ,heeft de oncoloog mij ook de tumormarker laten zien van de voorbije jaren en deze was ook gestegen met het laatste bloedonderzoek.Hij wees me erop dat dit heel normaaal was , maar ja dan dacht ik : " Ge had beter gezwegen ! "
  Maar ik begrijp heel goed dat jij zo reageert ;-) Dus Pe'ke kom op en laat het voor wat het is!!
  Verwen je vandaag maar eens lekker!!
  Wat mij betreft , ik zit hier met een verkoudheid ,griep, en spierpijnen en vandaag zit ik op hoogtepunt denk ik!Na dat Bruno en Lieve vertrokken waren ,ben ik terug in bed gekropen en ben juist wakker!Vorige 3 weken heb ik mijn zus geholpen met inpak voor verhuis en ik denk dat dit mede het gevolg is! Vandaag ging ik vliegtuigplaatsen bespreken maar dat zal iets voor morgen of maandag worden!!Vandaaag rustdag ;-)
  Hoe gaat het met de kids?
  Lieve heeft het druk met praktijk!
  Als hier alles achter de rug is of na "onze" vakantie , willen we dan nog eens afspreken?
  Dikke knuffel , Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Elske,
  Ik hoop dat je snel herstelt van je griep en dat dat vervelend bericht van dokter N niet te erg bij je opspeelt. Ik neem je goede raad ter harte, maar doe jij dat zelf zeker ook. Ik probeer altijd positief te denken, maar dat is niet altijd even gemakkelijk.
  Hier gaat alles zijn gangetje, je kent dat wel. We moeten zeker eens afspreken als jullie terug zijn van de reis. Geniet er in ieder geval maar volop van.
  Dikke knfl terug
  Pe

  BeantwoordenVerwijderen