maandag 14 maart 2011

Moe, zo moe !

Ik ben zo moe, moe, moe !  Die ingreep is echt met het allerlaatste beetje energie dat ik was beginnen opbouwen gaan lopen.  Ik word wakker rond acht uur 's morgens en hijs mij pas om half tien uit bed.  Doodmoe opstaan na een lange nachtrust, het kan dus en de dag moet nog beginnen.  Mijn eetlust is ook nog altijd prut.  De lekkere pasta die ik gisteren voor mezelf had klaargemaakt is bijna integraal in de vuilbak belandt en vanmorgen moest ik mezelf echt verplichten om een yoghurtje binnen te lepelen.  Rusten is de boodschap, maar ik probeer toch ook hier en daar wat huishoudelijke taken te doen en straks ga ik even buiten voor een korte wandeling. 
Mijn dochter heeft mij gisteren weer uitvoerig uitgelachen !  Het onderwerp van haar spot zijn de donshaartjes die op mijn gezicht groeien, net zoals babietjes dat juist na de geboorte krijgen.  Heel grappig, dank u , nu zit ik niet alleen verlegen om mijn kale kop heb ik dat er ook nog bij.  Maar net zoals bij babietjes gaan die haartjes na verloop van tijd gewoon weer weg.  Geduld en er ondertussen voor zorgen dat ik niet in het tegenlicht ga zitten zodat mijn 'baardje' zo min mogelijk opvalt.:-)
Soms vraag ik mij echt af of het normaal is, hoeveel tegenslag wij hebben. Gisteren werd de brommer van mijn zoon gestolen, overdag, voor de deur !  Hij is er helemaal het hart van in, ocharme, heeft er zo voor gespaard. We hebben op het politiebureau PV laten opmaken.  Hij hoopt dat hij teruggevonden wordt, ik tegen beter weten in stiekem ook.
Mijn dochter is vandaag aan de eerste dag van haar vier weken durende stage begonnen.  Ik hoop dat het allemaal meevalt.  Het is niet het grote onbekende, want op deze afdeling heeft ze al een week stage gelopen, maar het blijft natuurlijk spannend.  Vier weken, dat is al 'het echte leven zoals het is' dat om de hoek komt kijken. Veel succes meisje !
Morgen moet ik op controle bij de longspecialist.  Ben benieuwd wat ze daar gaan zeggen !

1 opmerking:

  1. He Patricia, kan ik je met iets helpen overdag? Al was het iets in het huishouden? Of als je iets nodig hebt van de winkel, ...je kent mijn nummer,he!!!Ik heb terug een beetje tijd meer en zover wonen we niet van mekaar.
    Ik heb mijn laatste dag stage gedaan en ze gaan lma missen, lief,he? Vrijdag ken ik de uitslag van mijn ps. testen en volgende week weet ik meer om eventueel pc-cursus te gaan volgen met aansluitend stage voor administratie of onthaal.
    Wat die donshaartjes betreft, laat dat voor wat het is, vooral niets aandoen, hebben ze ons toen ook gezegd( tijdens "onze" schoonheidsbehandelingvan H&B, of was je er toen niet bij?), anders krijgt ge van dat stug haar in de plaats!
    Ik duim mee morgen voor je uitslag, je gaat toch niet alleen zeker? Kop op he en Gitte , die gaat dat super doen,wenst ze veel succes van mij , dikke knuffel,en bellen he als ge me nodig hebt?????

    BeantwoordenVerwijderen