dinsdag 15 maart 2011

Alles peis en vree

Alles was in orde bij de longspecialist.  De vermoeidheid is normaal en ik zal nog wat braaf geduld moeten oefenen.  Er zat wel wat vocht op de linker long, maar niet zo heel veel, dus werd er beslist om binnen veertien dagen opnieuw op consultatie te komen om de toestand dan te evalueren.  De draadjes zijn er uit en het wondje is mooi genezen.  Ondertussen krijgt mijn arme lijf een beetje rust en ga ik van het zonnetje genieten :-).

2 opmerkingen:

  1. Ons duimekes hebben iets geholpen, rust nu maar goed uit , vitamientjes opdoen in 't zonneke he!!!Ik ben "voorzichtig"reuze blij voor je !!
    En nu nog een goedmeegevallen eerste stagedag van Gitte???Daar gaan jullie toch wel op klinken,zeker? Dikke knuffel, els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allez, dat horen we graag. Ik zat weeral op hete kolen om te weten hoe het geweest was. Moet eens leren facebook of blogg te raadplegen, ik weet het. :o) Hos nogal achterop met die dingen. Goed rusten, goed herstellen, goed genieten van het mooie weer ! Ik probeer één van de dagen te bellen, xxx I.

    BeantwoordenVerwijderen