dinsdag 12 maart 2013

Na sneeuw ... komt zonneschijn!

Ik weet niet hoe het met u staat en ik wil niet gaan zeuren maar ik heb het echt wel gehad met die sneeuw! In het begin zag ik het mooie en het romantische er nog van in maar dat was ik, koukleum die ik ben, al gauw beu. Normaal gesproken heb ik geen last van de winter en vind ik het best gezellig om thuis te cocoonen maar dit jaar duurt die winter wel heel erg lang.
Gelukkig heb ik goede vooruitzichten want ik boekte een reisje naar Lissabon en daar kijk ik echt naar uit. Nog 23 keer slapen en dan is het zover en ik ben heel benieuwd want ik ging nog nooit naar Portugal. Ik hoop op een mooie reis én een streepje zon alstublieft want die druilerige witte drek en de daarbij behorende grauwe lucht heb ik wel gehad.
Zeker omdat we vorige week eventjes mochten proeven van de lente. Het lijkt wel of de weergoden dat als een worteltje voor onze neus hebben gehouden om het dan vol leedvermaak weer af te pakken. Door en door slecht zijn ze dus, maar ik neem wraak, met mijn retourtje naar de zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten