vrijdag 23 november 2012

Opluchting

Omdat zowel mijn CT- als de botscan geen opmerkelijke verandering van de uitzaaiingen tonen heeft mijn oncologe besloten om de behandeling gewoon verder te zetten en zijn meer testen momenteel niet nodig. 
Het is mogelijk dat er uitzaaiingen in andere organen of de hersenen zijn, maar mijn oncologe acht dat weinig waarschijnlijk omdat kankercellen blijkbaar de eigenschap hebben, eens ze zich op een bepaalde plaats gevestigd hebben, daar ook te blijven. De oncologe heeft mijn lever op de scan kunnen controleren en daar was alles peis en vree. 
Over uitzaaiingen in de hersenen moet ik mij volgens haar geen zorgen maken omdat ik geen klachten heb die in die richting wijzen. Wat die klachten kunnen zijn heb ik maar wijselijk niet gevraagd want een mens zou zich van minder dingen beginnen inbeelden. 
Ik vertrouw op mijn oncologe en hoewel mijn vervelende tumormarker van 100 naar 200 is gestegen wijst niets anders op mogelijke tumoractiviteit. Ik weet dat ik nauwlettend in de gaten word gehouden en ga proberen mij voorlopig geen zorgen meer te maken. 
Prettig weekend iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten