vrijdag 1 april 2011

Zoveel afspraakjes !

Ongelooflijk hoeveel afspraakjes ik heb de laatste tijd, mijn agenda staat echt vol.  Jammer genoeg zijn het allemaal dokters afspraken die mij ook nog een flinke hap uit mijn budget kosten. Gelukkig ben ik goed verzekerd zodat ik mijn date's kan financieren want sommige mensen krijgen echt financielle problemen door die ziekte.
Gisteren heb ik nog eens een bezoekje aan de huisarts gebracht.  Niet omdat het al even geleden was, maar omdat die schimmelinfectie wel beter is maar zeker nog niet verholpen.  Hij heeft mijn medicatie verlengd en  me getrakteerd op een mondspoeling.  Hopelijk helpt dat snel ! 
Opstaan en mijn gewicht controleren is ondertussen al een routine geworden en vanmorgen was ik voor het eerst in lange tijd niet afgevallen !  Nooit gedacht dat ik daar blij om zou zijn.   Het gevecht tegen de kilo's was nog niet zo heel lang geleden een constante in mijn dagelijks bestaan en nu is het net omgekeerd.
Vandaag had ik dan weer een afspraak bij de longspecialist.  Er is toch weer 1 l vocht van mijn linker long gedraineerd.  Ik ben blij dat ik deze keer niet zo lang gewacht heb want het ongemak voor en na het draineren is veel minder als het niet om zo'n grote hoeveelheid gaat. Alleen was het prikken pijnlijker dan daarvoor omdat het longvliesje geirriteerd raakt door al dat geprik en gepulk.  De longspecialist heeft mij dan weer getrakteerd op een beetje slecht nieuws ; er zit een ontsteking op de rechter long.  Het talkeren van mijn linker long is dus nog helemaal niet aan de orde en volgende week dinsdag moet ik opnieuw op consultatie om die ontsteking na te kijken en de oorzaak ervan op te sporen.  Dat was niet wat ik wilde horen !  De complicaties stapelen zich maar op en mij een beetje beter voelen zit er voorlopig dus nog niet in. 
Goed nieuws zou nochtans eens heel welkom zijn !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten